Thursday, April 30, 2015

Raiffeisen Bank lanseaza un nou credit

Raiffeisen Bank a lansat un credit nou pentru persoane fizice, in lei cu destinatie imobiliara, fara ipoteca. Suma maxima este de 15.000 de euro (echivalent in lei), pe o perioada de maxim 10 ani. 

Creditul poate fi folosit pentru modernizarea, extinderea, renovarea, sau refinantarea unui credit cu destinatie imobiliara. Pentru accesarea acestui credit, clientul trebuie sa detina un avans de 40% din valoarea proiectului. 

"Am constatat ca aproximativ 50% dintre creditele de nevoi personale pe care le acordam au ca destinatie investitii imobiliare – modernizare, extindere, renovare”,  a declarat Catalin Munteanu, director executiv, Aria Persoane Fizice.

Banca ofera pentru acest produs, Flexicredit Acasa, o promotie pana la 31 iulie 2015, in cadrul careia rata dobanzii porneste de la 9,5% pe an pentru clientii care incaseaza salariul sau pensia pe card la Raiffeisen Bank si 10,5% pentru cei care nu sunt inca clientii bancii. Cei care aplica online beneficiaza de o reducere suplimentara a costurilor creditului. In acest caz, dobanda porneste de la 8,9% pe an.

No comments:

Post a Comment