Wednesday, June 17, 2015

Spatiul Privat Virtual se largeste

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) largeste gama de documente care pot fi accesate de contribuabili prin Spatiul Privat Virtual. Astfel, incepand din data de 1 iulie 2015, contribuabilii vor putea primi online certificatul de atestare fiscala si deciziile referitoare la obligatiile de plata accesorii. 
Potrivit unui comunicat al ANAF, serviciul poate fi folosit de catre persoanele fizice, persoanele fizice autorizate, cei care au venituri din drepturi de autor etc.

In prezent, contribuabilul poate obtine, online, automat sau la cerere mai multe documente de la ANAF. Este vorba, printre altele, de decizii de impunere sau situatii cu privire la obligatiile de plata.

De asemenea, contribuabilul poate trimite online ANAF  serie de documente, cu ar fi declaratiile de venit sau diverse cereri pentru eliberarea unor documente si situatii privind taxele de achitat. 

Spatiul Privat Virtual este un serviciu online de depunere / primire a documentelor in relatia cu autoritatea fiscala.

SVP nu implica pentru contribuabil costuri, poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil cu conexiune la internet, este disponibil 24 de ore din 24 (spre deosebire de ghiseele fizice), sustine ANAF.

No comments:

Post a Comment