Wednesday, June 17, 2015

Topul celor mai activi brokeri in timp real

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va actualiza pe prima pagina a website-ului sau un top al celor mai activi brokeri in functie de numarul de tranzactii. Actualizarea va avea loc la fiecare 15 minute in timpul sedintelor de tranzactionare, potrivit unui comunicat al Bursei.

"Investitorii pot vedea cei mai activi brokeri din piata in functie de numarul de tranzactii executate intr-o zi cu actiuni pe piata principala si pe piata AeRO. (...) Astfel, atat brokerii si investitorii, dar si viitorii investitori, pot avea o imagine mai ampla despre cei mai activi brokeri dintr-o zi", se mentioneaza in comunicat.

Acest top al brokerilor vine la cateva zile dupa ce BVB a lansat 'Watch Pre-Open LIVE', o aplicatie prin intermediul careia investitorii si viitorii investitori pot vedea live preturile la care ar putea fi realizate tranzactii cand incepe sesiunea propriu-zisa de tranzactionare, precum si numarul de ordine de tranzactionare introduse in sistem la acel moment.

In primele cinci luni din acest an, indicele principal al BVB, BET, a crescut cu aproape 6%, la care se adauga si dividendele acordate investitorilor din profitul de anul trecut. In acelasi interval de timp, rata medie a dobanzilor pentru sumele atrase de banci pe piata monetara a fost de aproximativ 1% pe an.

No comments:

Post a Comment