Monday, September 30, 2013

ASF va plati 120.000 euro ca sa afle pe cine sa concedieze

ASF doreste sa achizitioneze servicii de consultanta in domeniul evaluarii personalului in valoare de 120.000 euro, pentru a concedia aproximativ 140 de persoane.

La sfarsitul lui august 2013, ASF avea 597 de angajati, fata de 540, cat a preluat de la vechile autoritati de supraveghere pe care le-a inlocuit (CSA, CNVM si CSSPP). Cresterea de personal a fost motivata prin necesitatea infiintarii unor departamente suplimentare.

Conducerea ASF si-a propus ca pana la sfarsitul acestui an, numarul de personal sa scada la 460, ceea ce inseamna ca 137 de persoane ar trebui concediate.
In acest scop, ASF a anuntat ca achizitioneaza servicii de consultanta prin licitatie publica, valoarea maxima a proiectului fiind de 540.000 lei (aproximativ 120.000 euro). Castigatorul licitatiei are obligatia ca in termen de 2 luni, sa elaboreze un plan de masuri, in baza caruia sa se procedeze la disponibilizarea unei parti din personal.

Totodata, ASF doreste sa achizitioneze si servicii de management in domeniul relatiilor publice si comunicarii, printr-un contract in valoare de aproximativ 65.000 euro pe an, pe o perioada de 3 ani. Compania va oferi servicii de purtator de cuvant, va coordona activitatea de comunicare externa si va oferi servicii de gestionare a relatiei cu mass-media in situatii de criza. Departamentul de comunicare al ASF numara 23 de persoane. Prin aceasta licitatie, se urmareste optimizarea costurilor si reducerea personalului.

No comments:

Post a Comment