Sunday, December 13, 2020

Ce este un credit IFN?

 


Creditul IFN este un imprumut oferit de o Institutie Financiara Nebancara. Acest tip de imprumut poate inseamna o suma nu prea mare de bani, care trebuie rambursata intr-o perioada relativ scurta. 


Daca banca ofera credite pe 5, 10, 15, 20 de ani, o Institutie Financiara Nebancara are un termen de rambursare mult mai mic. Un credit IFN are multe avantaje, dar si cateva dezavantaje.

Avantaje:


1 Rapiditate. Da, un credit IFN poate fi primit in cateva ore de la solicitare. 
2 100% online. Creditul IFN poate fi solicitat de oriunde cu o simpla conexiune la internet, iar banii sunt virati direct in contul solicitantului.
3 Fara giranti si garantii. Pentru a primi un imprumut IFN, nu se cer giranti sau garantii.
4 Fara dosar cu sina. Pentru a primi un astfel de imprumut, nu se cer acte care sa dovedeasca bonitatea solicitantului. Uneori o copie a actului de identitate trimisa pe mail-ul companiei este suficienta.
5 Istoric negativ la Biroul de Credit. Un imprumut IFN pote fi solicitat si de catre persoanele care au un istoric negativ la Biroul de Credit.

Dezavantaje:


1 Este un credit scump. Da, un credit IFN are o dobanda mai mare decat un imprumut la banca. De aceea este recomandat sa se apeleze la acest tip de imprumut doar in situatii urgente. Se solicita usor, se obtine rapid, dar trebuie si rambursat la data scadenta.
2 Suma imprumutata nu este mare. Un credit IFN nu poate acoperi un avans al unui apartament sau al unei masini. Banii obtinuti pot acoperi o amenda, reparatia masinii de spalat sau achitarea unei facturi restante. 

No comments:

Post a Comment