Wednesday, November 8, 2017

Summit la Bucuresti pe 28-29 noiembrie privind noua directiva de plati PSD2

Pe 28 si 29 noiembrie, la Institutul Bancar Roman, va avea loc evenimentul organizat de NOCASH "PSD2. New Business Models" Fintech Banking Summit, care va reuni o serie de specialisti din tara si strainatate pentru a prezenta in detaliu modul in care directiva va afecta platile de zi cu zi in anii ce vor urma. 
"PSD2. New Business Models" Fintech Banking Summit este o ocazie excelenta pentru ca profesionistii de pe diverse pozitii din industrii variate (banking, IT, avocatura, comunicare) – manageri si coordonatori dezvoltare produs, risc, IT, canale alternative & transformare digitala, marketing, juridic, comunicare, interesati de perspectivele locale si internationale pe care PSD2 le genereaza sa fie informati in detaliu despre felul in care aceasta directiva va afecta platile de zi cu zi in anii ce vor urma. 
 
Pana in acest moment, cu o luna inainte de start, organizatorii Fintech Banking Summit confirma prezenta la Bucuresti a zece experti din strainatate, la care se adauga sase din Romania.

Din dorinta de a prezenta participantilor cat mai multe puncte de vedere, organizatorii "PSD2. New Business Models" Fintech Banking Summit vor extinde numarul vorbitorilor pana la un total de peste 20 de experti, care vor aborda o serie de 6 tematici principale:

1. Cadrul legal PSD2 – prezentat de autoritati din Romania si din Europa care sunt responsabile de transpunerea Directivei. 
2. Companiile Fintech – numite si “neobanks of the future”. Exemple de "coopetition" intre banci si jucatori fintech inovativi.
3. Modele noi de afaceri – exemple de colaborari intre banci si operatori de telefonie mobila.
4. Tehnologia Blockchain in scopul optimizarii operatiunilor bancare – solutii care pot revolutiona industia bancara. 
5. Impactul PSD2 asupra comertului electronic
6. Cercetare de piata - conceptul de "open banking" vazut de bancherii din Europa si populatia Romaniei.

Cei interesati se pot inregistra accesand link-ul http://nocashevents.ro/tickets/. 

Organizatorul "PSD2. New Business Models" Fintech Banking Summit este NOCASH, detinatorul si administratorul www.nocash.info.ro, platforma de stiri din Romania dedicata exclusiv monitorizarii si promovarii platilor electronice.

No comments:

Post a Comment