Wednesday, May 27, 2015

Oferta Porsche pentru programul REMAT

Porsche Finance Group (PFG) lanseaza o oferta de finantare pentru achizitionarea de masini noi. Potrivit unui comunicat al institutiei, oferta este disponibila si in cadrul programului REMAT 2015, caz in care avansul este reprezentat doar de prima de casare.

„Principalul avantaj al programului REMAT Porsche Finance Group este faptul ca atat alegerea masinii, cat si procedura de completare si depunere a dosarului de finantare au loc rapid, in acelasi loc – la dealer”, se precizeaza in comunicat.

Potrivit reprezentantilor institutiei financiare, conditiile de finantare din oferta sunt comparabile din punct de vedere al costurilor (dobanda plus taxe) cu cele din programul Prima Masina, nu exista restrictii de varsta, de autoturisme detinute anterior sau de pret.

Potrivit comunicatului, oferta in cadrul programului REMAT 2015 se aplic? tuturor tipurilor de credit auto si leasing financiar auto din portofoliul companiei.

In plus, pot beneficia de promotie si clientii interesati de marca premium Audi.

Dobanzile percepute pentru aceste finantari sunt variabile si pornesc de la 4,99% pentru lei si 4,85% pentru euro.

Spre exemplu, pentru a cumpara o Skoda Noua Fabia, la pretul de 44.564 de lei, inclusiv TVA, avansul este de 6.500 de lei, contravaloarea primei de casare. La finantarea pe o perioada de cinci ani, dobanda este variabila, de 4,99%, DAE 5,10%. Rata lunara este de 718 lei pe luna, la o valoare totala finantata de 38.064 lei.

No comments:

Post a Comment