Wednesday, February 11, 2015

BRD lanseaza o promotie la creditele de nevoi personale

BRD acorda, pana pe 16 martie 2015, credite de nevoi personale, in limita a 13.500 de lei, fara comision de analiza pentru clientii care isi primesc sau urmeaza sa-si primeasca veniturile intr-un cont la banca, in cadrul unei conventii de plata a salariilor.

Potrivit unui comunicat al bancii, solicitantii de credite „Expresso” care opteaza pentru incasarea veniturilor la BRD beneficiaza de o Dobanda Anuala Efectiva de 10,32%. Pentru clientii care nu isi incaseaza veniturile intr-un cont BRD, DAE este de 12,11%, iar banca percepe si comision de acordare, de 200 de lei, platibil o singura data. 



”DAE a fost calculata pentru un credit de 13.500 lei, contractat pe o durata de 5 ani. In calcul sunt incluse: dobanda fixa 8,78% p.a. (pentru incasarea venitului intr-un cont BRD), respectiv 9,75% p.a. (daca nu se incaseaza venitul la BRD), comisionul de analiza dosar perceput o singura data la acordare de 0 lei (pentru incasarea venitului intr-un cont BRD), respectiv de 200 lei (daca nu se incaseaza venitul la BRD) si asigurarea de viata de 0,09% pe luna (perceputa la soldul creditului)”, afirma reprezentantii bancii.

No comments:

Post a Comment