Monday, November 1, 2021

Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta

 


Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor romani. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil. 


Pentru a fi alaturi de antreprenori si pentru a le oferi predictibilitatea de care au nevoie in privinta costurilor operationale cu banca, ING a fost prima banca din Romania care a introdus pe piata pachetele ING FIX, in patru variante, cu gandul la antreprenorii care au nevoie de solutii adaptate afacerii lor, pentru a beneficia de serviciile de care fiecare companie are nevoie: Online, Lei, Valuta si Complet. 

Ce contin pachetele ING Fix?

pornesc de la pretul de 65 de lei lunar si includ: 
  • cont curent in lei 
  • card business (manager) 
  • internet banking
  • operatiuni intrabancare nelimitate 
  • operatiuni interbancare in lei (intre 20 de operatiuni si pana la nelimitat, in functie de pachetul ales)
  • un cont POS cu terminal POS gratuit si comision per tranzactie incasata la POS de 0,7% versus 1% 

Ce alte servicii sunt incluse in pachete?

In pachete sunt incluse si transferurile pentru plata salariilor din contul principal al firmei in conturile ING, incasarile in contul ING indiferent de banca din care vin banii si depunerile la ATM-urile ING. 

Iar pentru companiile care deruleza tranzactii in valuta, in valuta ofera un cont in valuta si operatiuni nelimitate intra si inter bancare din acel cont.

Pe masura ce compania evolueaza si nevoile ei se schimba, ING le ofera antreprenorilor flexibilitatea de a-si modifica tipul de pachet ales, in functie de tipologia si frecventa tranzactiilor curente. 

Ei pot opta pentru unul dintre cele 4 tipuri de pachete: ING FIX Online, ING FIX in lei, ING FIX in valuta sau ING fix Complet, in functie de operatiunile curente derulate de companie.

Pentru orice afacere, indiferent de momentul in care se afla ea, la inceput sau in plina dezvoltare, exista potrivit. Este doar la un click distanta si asteapta alegerea fiecarui antreprenor!

No comments:

Post a Comment