Sunday, November 22, 2020

5 situatii in care ai putea apela la un credit rapid

 


Un credit rapid inseamna de obicei o suma nu foarte mare, dar usor de obtinut cu o rambursare rapida. Daca la banca dureaza ceva mai mult timpul de obtinere a unui astfel de credit, institutiile financiare nebancare se intrec in oferte care mai de care. Simplu, rapid, fara prea multe batai de cap.

 
Creditele rapide sunt o solutie foarte avantajoasa in multe situatii. Aici ne referim la situatii care au de obicei in comun acel ACUM. Da, ne referim la situatiile neprevazute a caror rezolvare nu suporta amanare.

O factura restanta pe care pur si simplu nu o mai poti amana? Trebuie s-o platesti, punct. Altfel consecintele sunt destul de neplacute: alti bani… adica penalizari sau debransari.

Frigiderul s-a stricat si necesita reparatii sau achizitia unuia nou? Este un bun indispensabil in casa, iar o defectiune chiar este o situatie neprevazuta ce trebuie rezolvata cat mai repede. 

Proiect hand made care in sfarsit este “pus pe roate”. Aceasta perioada ne forteaza sa ne petrecem mai mult timp in casa, ceea ce inseamna ca putem sa ne ocupam si de hobby-uri… mai ales daca acestea aduc alti bani in bugetul personal.

Micile reparatii in casa care trebuie efectuate ACUM pentru ca e timp, pentru ca e vreme buna si mai ales pentru ca e necesar sa fie facute. 

O vizita urgenta la stomatolog! Exista ceva mai rau decat durerea de dinti? Ei bine, asta este o urgenta care nu poate fi amanata nici macar o zi. In comparatie cu celelalte urgente medicale care sunt gratuite in Romania, aceasta nu se incadreaza la acest capitol. 

No comments:

Post a Comment