Tuesday, June 9, 2015

Conditii noi de creditare la Raiffeisen

Raiffeisen Bank nu mai solicita adeverinta de salariu la acordarea creditelor de nevoi personale negarantate si a cardurilor de credit. In baza protocolului semnat intre Asociatia Romana a Bancilor si ANAF, toate verificarile legate de veniturile salariale ale unui solicitant de credit sunt realizate integral automat.

Aceste verificari realizate in timp real, pe baza unui acord semnat de client, contribuie la scurtarea timpului de raspuns al bancii catre client si scuteste companiile angajatoare de procesul de emitere a adeverintelor salariale. 

“Este vorba despre un proiect initiat de Asociatia Romana a Bancilor, sustinut de Raiffeisen Bank pe parcursul ultimilor doi ani in urma caruia am reusit sa ne integram cu baza de date ANAF”, a declarat Mihai Rauta, director executiv  Risc Retail.

Aceasta integrare cu baza de date a ANAF disponibila pentru sistemul bancar romanesc este o solutie care a fost implementata doar in alte cateva tari europene (de ex. Bulgaria, Slovacia), reiese din comunicatul bancii.

No comments:

Post a Comment