Friday, June 26, 2015

CEC Bank lanseaza doua pachete de produse si servicii bancare

CEC Bank lanseaza doua pachete de produse si servicii bancare operationale pentru persoane fizice, unul pentru adulti si unul pentru tineri. In aceste pachete, banca integreaza cele mai solicitate produse operationale in randul clientilor bancii, potrivit unui comunicat al institutiei. 

Pachetul “Beneficiu" este destinat persoanelor fizice majore si Pachetul “Independent” este dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani.

Pachetele contin  contul curent in lei, cardul de debit cu circulatie internationala, serviciul de Internet Banking CEConline si serviciul Info SMS. 
 
Noile pachete se adreseaza atat clientilor actuali ai bancii dar si clientilor noi.

Potrivit bancii, un astfel de pachet costa, lunar, 4,9 lei pentru cel destinat adultilor, respectiv 3,9 lei la cel pentru tineri.

„Cardurile de debit incluse in pachete permit efectuarea de tranzactii comerciale directe, cu comision zero, in tara si in strainatate, precum si tranzactii securizate 3D Secure, pentru comert electronic. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru plata facturilor emise de diversi furnizori de utilitati la ATM-urile CEC Bank din intreaga tara”, se precizeaza in comunicatul bancii.

No comments:

Post a Comment