Wednesday, April 15, 2015

Plata cu cardul poate aduce castiguri si la loterie

Peste 2.050 de tranzactii cu carduri Visa, cu o valoare cuprinsa intre 6 lei si 6,99 lei au fost realizate in data de 7 februarie 2015. Oricare din cei care au facut tranzactiile ar putea fi castigator in cadrul loteriei bonurilor fiscale, care are premii in valoare de un milion de lei. 

Pentru a participa la impartirea castigului, realizatorul platii trebuie sa fi pastrat bonul fiscal, pe care sa il depuna la sediul ANAF in 30 de zile. In caz contrar, pierde dreptul la castig. 

“Visa a sprijinit aceasta masura (Loteria bonurilor fiscale – n.r., implementata cu succes si pe alte piete din Europa, precum Croatia, Slovacia si Portugalia, care se confrunta cu problema evaziunii fiscale la scara larga. Rezultatul primei extrageri ne confirma faptul ca romanii platesc cu cardul si sume mici, cum ar fi cumparaturi de 6 lei, si speram ca in viitor un numar tot mai mare din aceste tranzactii sa fie contactless – tehnologia care ofera o experienta a cumparaturilor mai rapida si comoda intrucat detinatorul cardului nu mai trebuie sa introduca codul PIN pentru plati pana la 100 lei”, a spus Catalin Cretu, director regional pentru Romania, Croatia si Slovenia, Visa Europe.    

Pentru a-si revendica premiile, castigatorii trebuie sa depuna bonul fiscal, in original, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate sau a pasaportului si o cerere scrisa. Valoarea totala a premiilor de un milion de lei se va imparti in mod egal intre toate persoanele care solicita si indeplinesc conditiile loteriei bonurilor fiscale.

No comments:

Post a Comment