Wednesday, April 15, 2015

Bonurile castigatoare la Loteria Fiscala

Bonurile fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, sunt castigatoare la Loteria bonurilor fiscale care a fost organizata de Ministerul Finantelor in a doua zi de Pasti. Premiile totale insumeaza un milion de lei. 
Posesorii bonurilor trebuie sa se prezinte in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, iar premiile urmeaza sa fie incasate in maxim trei luni.

Pentru extragerea de luni au fost luate in considerare bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie - 28 martie 2015, cu valoarea totala a unui bon intre 1 leu si 999 lei inclusiv, cuprinzand taxa pe valoarea adaugata.

Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masa, precum si cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplatitoare de TVA.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al ANAF si al Loteriei Romane, pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Premiile pot fi revendicate incepand cu prima zi dupa extragere, pana la data de 13 mai inclusiv. In cazul depasirii acestui termen, dreptul posesorului de a beneficia de premiu se anuleaza. 

Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie a unui numar cuprins in intervalul dintre 1 si 999 inclusiv, reprezentand valoarea totala a bonului fiscal fara subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adaugata, stabilit prin extragerea succesiva a trei serii de cifre, cuprinse intre 0 si 9, precum si un numar reprezentand ziua emiterii bonului fiscal aferenta lunii sau intervalului pentru care se organizeaza loteria.

In cazul în care nu exista castigatori, fondul de premiere se reporteaza pentru extragerea urmatoare.

Loteria va fi organizata lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, de Sarbatori.

No comments:

Post a Comment