Friday, April 17, 2015

Credite pentru investitii in produse romanesti

Banca Transilvania ofera credite cu dobanda preferentiala si comisioane cu discount intreprinderilor mici si mijlocii care investesc in produse si servicii romanesti pentru cresterea afacerii. Banca tinteste anul acesta o crestere cu 8% a creditarii IMM-urilor.

Oferta bancii, valabila pe parcursul acestui an, este destinata IMM-urilor care folosesc cel putin 70% din imprumutul de la Banca Transilvania pentru a achizitiona echipamente, utilaje, mijloace fixe etc. produse in Romania, respectiv servicii ale firmelor romanesti.

Prin initiativa "Investeste romaneste", banca vrea sa incurajeze investitiile si companiile locale, reinvestirea in Romania a profitului obtinut, cresterea numarului locurilor de munca, precum si productia de bunuri si servicii autohtone, contribuind, astfel, la cresterea economiei romanesti, se mai arata in comunicat.

Pentru astfel de finantari, banca percepe o dobanda compusa din ROBOR la 6 luni plus 2,5 puncte procentuale, un comision de acordare de 0,5% si un comision de gestiune lunara de 0,05%.

In ceea ce priveste oferta destinata antreprenorilor, planul Bancii Transilvania este de a lansa cinci produse si campanii noi sub sloganul "Totul pentru IMM si în 2015". 

In 2014, Banca Transilvania a acordat IMM-urilor credite noi in valoare de 6,8 miliarde de lei, suma care depaseste valoarea portofoliului de imprumuturi IMM al Bancii Transilvania din perioada anterioara crizei din 2008. Tot anul trecut, banca a deschis 15.000 de conturi IMM noi, iar rulajele prin banca au depasit 100 de miliarde de lei, se precizeaza in comunicatul bancii.

No comments:

Post a Comment