Thursday, January 15, 2015

Raiffeisen Bank acorda dobanzi mai mari clientilor de casa

Raiffeisen Bank lanseaza contul de economii cu rate de dobanda mai mari pentru clientii care isi incaseaza salariul sau pensia in cont curent deschis la  banca, cu 0,2% fata de dobanzile standard, la lei, si cu 0,1%, la euro. 

Dobanzile difera si in functie de suma economisita, crescand cu cat se acumuleaza sume mai mari in cont.

"Noile conturi de economii pot fi deschise de clientii bancii si prin  serviciile Raiffeisen Online (internet banking) si Raiffeisen Smart  Mobile  (mobilebanking). Astfel, pe langa depozitele la termen cu dobanzi preferentiale, clientii Raiffeisen Bank au la dispozitie si o varianta de economisire ce le ofera acces oricand si nelimitat la economiile lor. Pot efectua depuneri si retrageri oricand, fie numerar, fie prin transfer in contul lor curent sau pot alege sa economiseasca regulat anumite sume din contul curent direct in  cel de economii”, se precizeaza intr-un comunicat al bancii. 

Potrivit comunicatului, clientii bancii folosesc din ce in ce mai  mult canalele electronice pentru tranzactiile zilnice: numarul utilizatorilor de telefoane mobile smart si tablete a crescut cu peste 100% comparativ cu datele inregistrate in septembrie 2013, iar numarul de utilizatori ai serviciilor de internet banking cu 21%.

No comments:

Post a Comment