Friday, November 21, 2014

Cum sa nu ne pacalim de Black Friday?

Comerciantii online promit reduce semnificative de preturi cu ocazia Black Friday, insa nu intotdeauna pretul de vanzare este unul cu adevarat promotional.

Cea mai frecventa tactica pentru pacalirea consumatorilor este aplicarea unor discounturi majore la preturi umflate. Astfel, daca pretul standard este dublu fata de preturile practicate in mod uzual pentru produsul respectiv, atunci o reducere de 50% nu reprezinta cu adevarat o promotie.
De aceea, inainte de a cumpara orice produs, este recomandat sa verificati pretul produsului respectiv si la alti comercianti. Doar in acest mod, iti poti da seama daca pretul promotional este atractiv. In cazul in care ti-ai planificat sa cumperi un anumit produs, poti verifica din timp preturile existente.

O alta practica intalnita cu ocazia Black Friday este ca unii comercianti sa acorde discounturi insemnate doar pentru produsele vechi pe care le au in stoc, pentru care nu exista cerere.
 
In cazul in care nu esti multumit de produsul achizitionat, ai dreptul sa-l returnezi in urmatoarele 14 zile si sa-ti primesti banii inapoi.

No comments:

Post a Comment