Saturday, November 29, 2014

BCR prelungeste programul de lucru in peste 100 de unitati

BCR a extins programul de lucru cu publicul pentru un numar de peste 100 de unitati din toata tara. Noul orar este valabil in luna decembrie pana la Sarbatorile de iarna.

Masura a fost luata pe fondul cresterii sustinute a cererii de credite pe perioada sarbatorilor de iarna, in special cele de nevoi personale si carduri de credit. 
“Pentru a veni in intampinarea clientilor cu solutii de creditare dedicate nevoilor acestora, am decis prelungirea programului de lucru pentru mai mult de 100 de unitati. In aceasta perioada aglomerata a Sarbatorilor de Iarna vrem sa fim mai aproape de clientii nostri care si-ar dori sa poata obtine consiliere pentru acordarea de credite”, a declarat Dana Demetrian, vicepresedinte desemnat Retail si Private Banking. 

Extinderea programului de lucru nu este uniforma. Astfel, exista unitati care isi prelungesc programul cu doar 30 minute, dupa cum exista si altele care vor lucra mai mult cu 2 ore. Ora cea mai tarzie la care se vor inchide unitatile BCR in urma adoptarii acestei masuri este 19.30.

No comments:

Post a Comment