Tuesday, April 29, 2014

UniCredit scurteaza timpul de aprobare la creditele pentru IMM

UniCredit Tiriac Bank a redus la 24 de ore timpul necesar pentru luarea deciziei de aprobare a facilitatilor de credit pe termen mediu si scurt pentru IMM.

Procedura de aprobare rapida este aplicata la creditele fara garantii,  a caror valoare nu depaseste 1 milion lei.

“Pentru IMM-uri este important raspunsul rapid atunci cand aplica pentru o facilitate, mai ales daca aceasta are ca destinatie finantarea activitatii curente. Asa ca am redus la minimum posibil timpul de analiza a dosarelor, pentru a le putea pune la dispoztie resursele potrivite, la momentul potrivit”, afirma Simona Lacatus, director clienti IMM la UniCredit Tiriac Bank.

Clientii IMM care aplica pentru o noua linie de credit pana la 31 mai 2014, beneficiaza de comision de acordare 0. Pentru a beneficia de aceasta promotie, companiile trebuie sa aiba o cifra de afaceri de maxim 3 milioane euro si sa detina sau sa achizitioneze un pachet de cont curent pentru gestionarea lichiditatilor, 

“Numarul cererilor de credite din partea clientilor IMM a crescut cu aproximativ 10-15% in primele 3 luni din 2014 fata de intervalul similar al anului trecut, in cazul bancii noastre”, spune Simona Lacatus. Ea considera ca asistam la o revenire a increderii pe acest segment si la o reluare a planurilor de dezvoltare de catre firme.

No comments:

Post a Comment