Thursday, April 25, 2019

Depozitul Centenar de la Banca Romaneasca a fost desemnat Produsul de economisire al anului

Banca Romaneasca a primit, in cadrul evenimentului "Bank of the Year" organizat de catre MasterCard, premiul "Produsul de economisire al anului 2018".

Institutiei financiare i-au fost astfel recunoscute rezultatele obtinute cu "Depozitul Centenar" - un produs lansat la final de septembrie anul trecut, in contextul aniversarii a 100 ani de la Marea Unire, si cu ajutorul caruia Banca Romaneasca le-a transmis romanilor un mesaj puternic: bazele pentru succesul de maine se pun de astazi.  

“Suntem foarte mandri de acest premiu obtinut in cadrul competitiei MasterCard “Bank of the Year”, dedicata recunoasterii excelentei si rezultatelor extraordinare ale institutiilor financiare din Romania. La implinirea a 100 de ani de la Marea Unire, Banca Romaneasca le-a lansat romanilor un indemn sa se gandeasca la viitor si la siguranta lor financiara. Tocmai de accea Depozitul Centenar a avut una dintre cele mai atractive dobanzi din piata:  3,75 % p.a. la 12 luni pentru depozitele noi in LEI”, a declarat Dan Grigoriu – Director Divizia Produse si Segmente Retail. 

Prin acest produs de economisire, Banca Romaneasca le-a venit in sprijin romanilor care vor sa-si construiasca un viitor financiar mai sigur si mai stabil. Potrivit unui sondaj realizat de Institului Roman de Evaluare si Strategie (IRES), facut public la inceputul acestui an, situatia financiara reprezinta principalul motiv de ingrijorare al romanilor. 

Intr-o piata bancara extrem de competitiva, cu Depozitul Centenar, Banca Romaneasca a obtinut rezultate remarcabile: Numarul clientilor atrasi prin Depozitul Centenar a reprezentat peste 5% din numarul total de client activi ai bancii, cota de piata a bancii pe zona de depozite retail a crescut cu 12% in perioda campaniei, iar soldul Depozitelor Centenar a ajuns sa reprezinte peste 15% din totalul depozitelor retail ale bancii.

Depozitul Centenar s-a bucurat de un real succes deoarece a adus un plus de valoare pentru economiile clientilor prin dobanzi atractive, fixe pe toata durata depozitului. A fost, de asemenea, un produs de economisire accesibil, durata de constituire fiind de 4, 6 sau 12 luni, iar suma minima necesara fiind de doar 1.000 Euro/Dolari sau 4.500 LEI. 

Infiintata in anul 1992, Banca Romaneasca si-a imbunatatit constant gama de produse si servicii in vederea dezvoltarii activitatii, atragerii de noi clienti dar si loializarii celor existenti prin campanii de promovare si produse competitive.

No comments:

Post a Comment