Thursday, November 10, 2016

Nou serviciu de informare la BVB

Bursa de Valori Bucuresti a lansat un nou serviciu de informare, furnizand investitorilor elemente pe care trebuie sa le cunoasca la debutul sedintei de tranzactionare. Astfel, pe portalul propriu, intre orele 8.30 si 10.15, inaintea deschiderii sesiunii de tranzactionare, vor fi afisate informatiile de baza inaintea oricaror deschideri de pozitie.
Potrivit unui comunicat al institutiei, serviciul, denumit "Ce trebuie sa stii inainte de inceperea sedintei la BVB", este disponibil incepand din data de 3 noiembrie.

Caseta aferenta acestui serviciu contine cele mai recente valori ale indicilor bursieri, variatia procentuala calculata pentru diferite perioade (zi, luna, an), top 3 companii din componenta indicelui extins BET-XT, in functie de valoarea tranzactionata, crestere sau descrestere procentuala, calendarul principalelor evenimente corporative ale companiilor listate pe Piata Principala, rapoarte curente ale emitentilor si comunicate si evenimente organizate de BVB.

“Acest serviciu face parte dintr-o gama mai larga de instrumente si servicii oferita de BVB pentru a apropia bursa de investitorii individuali, alaturi de aplicatiile de tranzactionare online, platforma universala sau concursul ”Condus de Randament”. Lansarea acestui serviciu ofera investitorilor o privire de ansamblu asupra activitatii de tranzactionare a zilei, inainte de inceperea acesteia”, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti.

In plus, caseta cu informatiile legate de pretul si volumul potentiale de deschidere ramane disponibila in pre-deschiderea pietei in partea stanga inferioara a site-ului BVB.

No comments:

Post a Comment