Tuesday, August 19, 2014

Visa incurajeaza educatia financiara printr-o platforma e-learning

Visa Europe a lansat o noua editie a programului de educatie financiara BaniIQ, prin care incurajeaza populatia sa isi imbunatateasca cunostintele financiare, prin intermediul unei platforme online interactive.
Persoanele care se inscriu in acest program pana la 30 septembrie 2014 au sansa de a castiga premii in valoare de 100 lei sau marele premiu de 1.000 euro.
Programul de training include notiuni de baza despre venituri, cheltuieli, organizarea bugetului personal, economisire, servicii financiare sau investitii. Mai mult, platforma online ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si testa nivelul de cunostinte inainte si dupa finalizarea cursului pentru a evalua modul in care trainingul online i-a ajutat sa-si imbunatateasca aptitudinile.

Toate persoanele care finalizeaza trainingul BaniIQ vor primi o diploma personalizata care atesta nivelul de cunostinte.

“De la inceputul programului in 2012, aproape 260.000 de persoane au primit informatii utile prin trainingurile BaniIQ derulate in licee, universitati sau online si ne dorim sa ajungem la 500.000 de beneficiari pana la sfarsitul lui 2015”, afirma Catalin Cretu, subregional manager pentru Romania, Croata si Slovenia la Visa Europe.

No comments:

Post a Comment