Friday, May 23, 2014

Doar 20% dintre angajatii ASF sprijina intentiile de transformare ale conducerii

In urma unui sondaj anonim facut de Departamentul Comunicare ASF in randul salariatilor, mai putin de o cincime dintre salariatii autoritatii sustin in mod expres obiectivele de transformare ale institutiei, reiese dintr-un comunicat de presa al ASF. 
    
Dintre cei aproximativ 650 de salariati, la realizarea sondajului au participat 400 de persoane, din care numai 120 au dat raspunsuri si au facut comentarii. Sondajul a fost realizat in urma intalnirii angajatilor cu Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) din 7 mai, care a avut loc la Parlamentul Romaniei.

Potrivit datelor furnizate de ASF, un procent de peste 90% dintre respondenti (care insa reprezinta doar aproximativ 17% din totalul salariatilor) sustin in mod expres obiectivele de transformare ale institutiei. 

Desi feedback-ul general al salariatilor a fost unul mai degraba rezervat, noua conducere a ASF a preferat sa vada doar partea plina a paharului, tinand cont doar de opiniile celor care au raspuns la intrebari.

 "Ma bucur ca mesajele noastre legate de dezvoltarea in cadrul ASF a unei culturi de management bazata pe leadership, competenta si performanta sunt sprijinite de colegii din ASF si contez pe suportul lor pentru o transformare institutionala profunda", a spus Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara.

No comments:

Post a Comment