Wednesday, May 14, 2014

Clientii Porsche Leasing pot circula mai usor cu masina in afara tarii

Porsche Finance Group permite clientilor care au contracte de leasing financiar sau operational sa obtina online imputernicirea de iesire din tara.

Aceasta optiune ajuta clientii sa obtina mai usor acest document, oricand au nevoie de el. Persoanele interesate trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul companiei in acest sens.

“Ne-am simplificat procedurile si am eficientizat procesul in interesul clientul, astfel incat acesta sa poata descarca rapid imputernicirea necesara iesirii din tara cu autovehiculul sau in leasing”, afirma David Gedlicka, CEO la Porsche Finance Group.

Imputernicirea este necesara clientului care doreste sa utilizeze masina in afara granitelor tarii. Aceasta este emisa de societatea de leasing si trebuie sa contina informatii precum: proprietarul autovehiculului, numele utilizatorului contractului de leasing, date de identificare a autovehiculului, data eliberarii imputernicirii si perioada de valabilitate a acesteia.

Pentru deplasarea catre destinatii speciale (Turcia, Ucraina, Republica Moldova), in care se solicita documente in original si/sau alte formalitati, clientii trebuie sa completeze informatii suplimentare in sectiunea dedicata, urmand sa primeasca documentele la adresa de corespondenta in 24-48 de ore lucratoare.

No comments:

Post a Comment