Wednesday, March 5, 2014

BCR Leasing ofera Casco gratis pe o perioada de 6 luni

BCR Leasing lanseaza o campanie de leasing pentru autoturisme si vehicule comerciale usoare, noi, sub 3,5 tone, prin care ofera clientilor, promotional, Casco gratuit timp de 6 luni.

In plus, compania de leasing acorda in primele 3 luni, gratie la capital, la achizitionarea de vehicule comerciale usoare.

Polita de asigurare este incheiata la Omniasig. Produsul se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane juridice, persoane fizice autorizate si persoane fizice, iar oferta promotionala este valabila pana la  30 iunie 2014.

Companiile pot opta pentru finantare in euro, cu dobanda de 3,95%, variabila in functie de Euribor la 3 luni, pentru un avans de 50%, si respectiv cu dobanda de 5,50% pentru un avans incepand de la 15%. 


In cazul variantei in lei pentru companii si intreprinzatori, rata dobanzii este de 6,90%, variabila in functie de Robor la 6 luni, pentru un avans minim de 15% si o perioada de finantare de 12-60 de luni.

Pentru persoanele fizice, la finantarile in lei, dobanda este de 7,59% variabila in functie de Robor la 6 luni, avansul minim necesar fiind de 20% din pretul vehiculului. Comisionul de analiza este de 1.116 lei, (TVA inclus) iar comisionul lunar de administrare este de 0,1% aplicat la soldul curent. Clientii individuali beneficiaza de o perioada de leasing intre 12 si 60 de luni.

No comments:

Post a Comment