Tuesday, April 30, 2013

Clientii Bank of Cyprus au de azi acces la bani in agentiile Marfin Bank

Clientii Bank of Cyprus vor putea realiza de azi operatiuni pe conturi in agentiile Marfin Bank, dupa preluarea de catre aceasta din urma unei parti din activele BoC. 

Clientii Bank of Cyprus au fost distribuiti dupa pricipiul teritorialitatii. Astfel, clientii unitatilor din Brasov, Constanta si Craiova se vor putea adresa sucursalelor Marfin Bank din respectivele orase. 

Sucursala Marfin Bank din Ploiesti preia atat clientii Bank of Cyprus din Ploiesti cat si pe cei ai unitatii din Sinaia. 
In Bucuresti, clientii celor 7 puncte de lucru ale Bank of Cyprus au fost preluate de catre 5 sucursale ale Marfin Bank.

In cadrul acordului dintre cele 2 bani, Marfin Bank a preluat active in valoare bruta de 82 milioane euro, depozite in valoare de 77 milioane euro, precum si angajatii aferenti unitatilor.  

In cadrul Acordului, Marfin Bank a preluat active in valoare bruta de 82 milioane euro, depozite in valoare de 77 milioane euro, precum si angajatii Bank of Cyprus. Totodata, Marfin Bank Romania urmeaza sa isi consolideze capitalului cu 20 milioane euro.

No comments:

Post a Comment