Tuesday, April 9, 2013

Bancile reiau promotiile la credite inainte de Paste

Cei care doresc sa isi ia un credit de consum inainte de Sarbatori, pot beneficia de conditii preferentiale sau pot castiga premii. Bancile au inceput si anul acesta ofensiva promotiilor de Paste. 

Ca si in anii trecuti, campaniile se refera in principal la costuri reduse pe o perioada limitata. Astfel, cei care se orienteaza catre Volksbank, vor plati o dobanda de 12% la lei, fixa pe intreaga perioada a creditului, redusa cu 2,5 procente fata de cea standard. 

Banca nu percepe comisioane de analiza sau administrare si ofera in plus o asigurare de viata pentru beneficiarul creditului, gratuit. 

De asemenea, clientii vor primi un bonus de dobanda daca au deschis si un cont de economii. 
La Millennium Bank clientii nu mai platesc comisioane de analiza la creditul de consum pana pe 30 aprilie. Rata dobanzii este formata din Robor la 6 luni plus o marja de 6%, pentru clientii care decid sa isi incaseze salariul prin banca. 

La BRD si BCR clientii care aplica pentru un credit de consum in aceasta perioada pot obtine premii. Astfel, BRD ofera 5 premii a 15.000 lei fiecare iar la BCR, cei care contracteaza si un card de credit au sansa se a obtine prin tragere la sorti un premium in bani echivalent cu valoarea imprumutata. 

Indiferent de oferte si extrabeneficii, diferentele de costuri dintre ofertele disponibile sunt inca majore. Astfel, chiar si o prommotie poate fi mai putin avantajoasa decat un credit standard oferit de o alta banca. 

In consecinta, inainte de a solicita un imprumut, primul pas trebuie sa il constituie compararea ofertelor. Produsele bancilor pot fi comparate si online, pe Conso.ro, in sectiunea Credite de nevoi personale

No comments:

Post a Comment