Sunday, August 25, 2019

Dualtron X, cea mai puternica trotineta electrica

Dualtron X depaseste orice trotineta electrica existenta pana acum pe piata din Romania, atingand o viteza maxima de 100 km/h si avand o autonomie de pana la 150 km.

Cea mai puternica trotineta electrica este acum in Romania. Cele doua motoare livreaza o putere maxima de 6720 W, alimentate de o baterie LG de 60 volti cu 49 amperi. Pentru sistemul de iluminat, Dualtron X dispune de inca o baterie de 60 volti si 3 amperi.

Avand o putere uriasa, anvelopele sunt pe masura, diametrul de 13 inch, latime de 5, tubeless. Acestea ofera o aderenta foarte buna atat pe asfalt uscat cat si pe umed.

Dualtron X vine in configuratia standard cu frane hidraulice Nutt, cu discuri ventilate de 160 mm, atat în fata, cat si in spate, pentru o performanta maxima. 

Manetele de frana sunt solide, necesita putin efort pentru activare, dar sunt foarte progresive si previzibile. 

Evident, nu putea lipsi frana electromagnetica (frana de motor cu recuperare energie), forta acesteia putand fi setata din display, in functie de preferintele utilizatorului. 

De asemenea, Dualtron X dispune de ABS, aceasta fiind o alta optiune ce poate fi configurata de pe displayul trotinetei. 

No comments:

Post a Comment