Tuesday, April 21, 2015

Banca Comerciala Feroviara lanseaza un nou produs

Banca Comerciala Feroviara ofera clientilor, persoane juridice, posibilitatea de a realiza tranzactii de vanzare/cumparare euro la un curs legat de cotatia BNR. Astfel, cu produsul Piata Interna BCF, firmele pot cumpara sau vinde euro la cursul BNR plus/minus o marja de 0,0069 lei.

Utilizatorii acestui produs au posibilitatea de a efectua o tranzactie pe zi, in limita a 100.000 de euro, la cursul euro/ron publicat de BNR sau minus marja mentionata, se arata intr-un comunicat al bancii. 

”Cei dornici sa utilizeze acest produs trebuie sa transmita instructiunile de schimb valutar in ziua in care doresc sa efectueze tranzactia, in intervalul orar 09:30 – 12:00, pe adresa de e-mail a sucursalei unde a fost deschis contul PRIMUS sau la ghiseul bancii. Tranzactia poate fi vizualizata prin serviciul de Internet Banking sau prin extrasul de cont”, se mentioneaza in comunicat. 

Dupa transmiterea instructiunilor si receptionarea lor de catre banca, suma ce urmeaza a fi tranzactionata va fi blocata in cont, iar operatiunea va fi efectuata dupa anuntarea cursului de referinta de catre BNR, la ora 13:00.

Oferta este valabila de luni pana la finalul acestui an.

No comments:

Post a Comment