Thursday, February 19, 2015

Banca Feroviara ofera clientilor posibilitatea sa cumpere franci la cursul BNR

Banca Comerciala Feroviara a lansat un pachet de cont curent, disponibil pana la data de 31 mai 2015, destinat persoanelor fizice, ce permite clientului sa achizitioneze maximum 2.000 CHF contra lei, o data pe luna, la cursul BNR stabilit in data tranzactiei.
  
"Transmiterea de catre client a instructiunii de cumparare CHF contra RON la cursul BNR trebuie efectuata in intervalul orar 09:30 - 12:00, la data tranzactiei. Modalitatile de a intra in contact cu Banca Comerciala Feroviara S.A. in vederea accesarii acestui produs sunt: prezentarea la ghiseul bancii sau comunicarea prin intermediul adresei de e-mail a celei mai apropiate sucursale", se arata in comunicatul bancii.

Primus by BCF este un pachet bancar integrat, format din cont curent in lei, cont curent de economii in lei si euro, un card de debit MasterCard in lei si acces la serviciul de Internet Banking. 

Pentru acest produs, banca anunta ca nu percepe comision de deschidere si admininstrare a contului, de emitere, administrare si cumparaturile facute prin MasterCard si nici pentru serviciul de Internet Banking.

No comments:

Post a Comment