Tuesday, September 16, 2014

Porsche Finance si-a imbunatatit website-ul oficial

Porsche Finance Group a anuntat relansarea website-ului oficialwww.porschebank.ro. Noul portal poate fi accesat si vizualizat usor pe orice dispozitiv mobil, este mai dinamic si mai usor de utilizat.

„Prin noul design al portalului Porsche Finance Group, flexibil, prietenos si extrem de simplu de utilizat, vizitatorii pot gasi informatiile de care au nevoie rapid si facil. In plus, noua platforma ofera posibilitatea solicitarii rapide a unei oferte de finantare, printr-un formular online usor de completat, care se transmite direct dealerilor din retea”, a declarat David Gedlicka, CEO al Porsche Finance Group.
Noua versiune a platformei online are o sectiune special dedicata clientilor, care centralizeaza toate informatiile si raspunsurile necesare unei comunicari eficiente cu clientii. 

Utilizatorii au astfel acces la raspunsuri la cele mai frecvente intrebari, Situatie cont client (clientii Porsche Leasing), noul serviciu de internet banking (clientii Porsche Bank), informatii despre cursul valutar si modalitati de plata.

No comments:

Post a Comment