Saturday, July 12, 2014

Veneto Banca introduce alerte SMS pentru tranzactiile din cont

Veneto Banca ofera serviciul SMS Alert prin intermediul caruia clientii primesc in mod automat pe telefonul mobil informari cu privire la operatiunile realizate pe conturile curente si prin intermediul cardurilor de debit si credit.

Abonamentul poate fi personalizat prin selectarea unui numar de la 1 la 10 conturi curente pentru care sa primeasca informarile dorite. Alertele se trimit in timp real pentru tranzactii de peste 100 lei sau echivalentul in valuta.

Printre operatiunile pentru care se trimit alerte se numara incasarile si platile in lei si valuta, tranzactiile efectuate cu cardurile de debit si credit. Totodata, clientii pot primi informari cu privire la suma minima lunara de plata pentru cardul de credit si despre valoarea ratelor scadente la credite sau leasing.

“In ziua de astazi, sa ai la dispozitie informatii in timp real nu este doar o chestiune de comoditate, ci este si o nevoie. Prin serviciul SMS Alert ne propunem sa raspundem acestei nevoi a clientilor nostri – aceea de a avea acces in cel mai scurt timp la informatiile despre operatiunile pe care le efectueaza, de oriunde s-ar afla, beneficiind de control sporit asupra acestora”, a declarat Alberto Morini, directorul Veneto Banca Romania.

Serviciul se adreseaza persoanelor fizice si companiilor, fiind disponibil pentru transmiterea de informari atat catre numere de telefon din retelele mobile din Romania, cat si din strainatate. 

Comisionul lunar al abonamentului, care include 20 SMS/luna, variaza in functie de tipul acestuia - intre 1 si 9 lei/ luna in cazul persoanelor fizice, respective intre 7 si 13 lei / luna in cazul companiilor. Nu se platesc comisioane pentru activarea serviciului sau pentru modificarea ulterioara.

No comments:

Post a Comment