Tuesday, May 27, 2014

Rate fara dobanda cu cardurile de credit BCR in farmaciile Helpnet

Detinatorii de carduri de credit BCR pot plati produsele achizitionate in farmaciile Help Net in 2 sau 3 rate fara dobanda.

„Prin extinderea numarului de parteneri afiliati programului de plata in rate fara dobanda, prin oferirea de bani inapoi in cont la orice tip de tranzactie efectuata la comerciantii din tara/strainatate/online alaturi de acordarea unui beneficiu direct, intrunim deja 3 elemente ale unei oferte de produs unica in piata cardurilor din Romania”, a declarat Dorin Iancu, Sef Departament Acceptare Carduri in cadrul BCR. 

Clientii bancii au efectuat, in primele patru luni ale acestui an, circa 500.000 de tranzactii la POS-urile instalate in farmacii, cu o valoare totala de peste 30 milioane lei. 

Tranzactiile din domeniul farmaceutic castiga un loc important in topul cheltuielilor curente efectuate de catre clientii bancii, valoarea medie a unei tranzactii fiind de peste 60 lei.

Posesorie de carduri de credit BCR au facut tranzactii in domeniul farma, in aceeasi perioada, in valoare de peste 4,2 milioane lei iar valoarea pe care banca a inregistrat-o pentru a  fi oferita inapoi in conturile clientilor sai, a fost de peste 42.000 lei.

No comments:

Post a Comment