Friday, May 16, 2014

ASF: Clientii Omniasig nu trebuie sa isi faca probleme

Presedintele ASF, Misu Negritoriu a precizat ca perchezitiile efectuate de politie la sediile Omniasig nu trebuie sa ingrijoreze clientii deoarece situatia este sub control.

“Ne-am intalnit astazi cu conducerea societatii si cu actionarul si din nou ne-am asigurat ca stiu ce au de facut, coopereaza in rezolvarea acestui caz si vor lua toate masurile necesare ca posesorii de polite si clientii sa nu aiba de suferit”, a precizat Negritoiu.

Seful ASF spune ca autoritatea colaboreaza cu Parchetul in rezolvarea acestei situatii individuale. Totodata, el a dat asigurari ca societatea este bine capitalizata, deoarece actionarii au adus peste 100 milioane euro in ultimii ani.

“Societatea intruneste criteriile de prudentialitate legale, are o buna cota de solvabilitate si lichiditate si, din informatiile pe care noi le avem, are constituite si rezervele tehnice suficiente”, a afirmat Negritoiu.

Conform informatiile publicate de Omniasig, verificarile au vizat politele incheiate in a doua jumatate a anului 2013. Compania informeaza clientii ca toate politele emise sunt valide si isi va respecta toate obligatiile contractuale care decurg din acestea.

No comments:

Post a Comment