Wednesday, April 9, 2014

BCR atrage deponenti cu dobanzi de 3,75%

BCR a introdus un depozit promotional pe 3 luni, la care acorda o rata a dobanzii de 3,75%. Oferta este valabila doar pentru clientii care vin cu fonduri noi la BCR.

Pentru sumele existente deja in cont la BCR, rata dobanzii la depozitul pe 3 luni este cuprinsa intre 2,7-2,9%, in functie de suma.

“Ne dorim sa oferim recompense si mai consistente clientilor care vor sa-si construiasca o relatie mai stransa cu BCR, asa incat incurajarea lor sa economiseasca si mai mult prin depozitele noastre este un pas natural in aceasta directie”, afirma Andrew Gerber, director produse retail la BCR. Promotia este dedicata atat clientilor noi cat si celor existenti si este valabila pana la 30 aprilie 2014.

Gerber afirma ca BCR inregistreaza rezultate bune pe segmentul creditelor in lei si vede o revenire sustenabila a pietei.

BCR a acordat in 2013, credite de nevoi personale in lei de 1,5 miliarde lei, din care 40% au fost de tip revolving (descoperit de cont si carduri de credit). Valoarea medie a creditului a crescut cu 35% in a doua parte a anului 2013 si cu 50% in prima parte din 2014.

No comments:

Post a Comment