Friday, January 24, 2014

Intesa Sanpaolo Bank a semnat o noua conventie cu APIA

Intesa Sanpaolo Bank va acorda in continuare finantari beneficiarilor programelor derulate prin Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura in urma conventiei semnate cu aceasta.

Creditele vor fi acordate pentru finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile de bovine si ovine/caprine, cat si catre beneficiarii Masurii 215 - Plati privind Bunastarea animalelor – pasari si porcine.


Finantarile sunt acordate in lei si sunt in suma de pana la 90% din suma calculata pe baza adeverintelor eliberate de catre APIA. Beneficiarii acestor credite APIA pot fi persoanele juridice, persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale, cat si persoanele fizice ce detin Adeverinte de Inregistrare Fermier emise de APIA si care respecta conditiile de eligibilitate specifice produsului. 

Pentru acest credit garantia principala o reprezinta sumele care urmeaza a fi incasate de fermieri de la APIA si care vor constitui principala sursa de rambursare a creditului. Atat creditulul acordat, cat si contravaloarea dobanzilor si comisioanelor urmeaza a fi restituite bancii la momentul incasarii sumelor de la APIA.

No comments:

Post a Comment