Tuesday, January 14, 2014

Creste interesul publicului pentru plata online a taxelor

Peste 9.500 de contribuabili din sectorul 3 al Capitalei si-au ridicat datele de acces pentru a-si putea achita online taxele locale, in urma campaniei derulate in partea a doua a anului trecut. 

O treime dintre acestia si-au activat conturile. Ca si noutate, datele de acces pot fi obtinute si din punctele amplasate in Bucuresti Mall, Auchan Titan si Auchan Vitan. Campania s-a extins pana la 31 martie 2014. Primaria ofera locuitorilor posibilitatea de a-si achita taxele pe www.ghiseul.ro inca din 2012. 

“Tot mai multi romani au inceput sa inteleaga beneficiile platii taxelor si impozitelor online cu cardul si acest lucru se vede si in numarul in crestere de tranzactii pe ghiseul.ro”, afirma Catalin Cretu, director regional pentru Romania si Croatia la Visa Europe. Numarul platilor realizate pentru Sectorul 3 a crescut peste 5 ori, de la 781 in 2012 la 4.113 in 2013.

Platforma online ofera posibilitatea de a plati online cu cardul taxele si impozitele locale, precum si amenzile existente. Poti verifica pe Ghiseul.ro lista primariilor inscrise in acest sistem.

No comments:

Post a Comment