Wednesday, December 11, 2013

Doua service-uri auto cer falimentul Uniqa Asigurari

Doua service-uri auto din Timisoara au solicitat falimentul societatii Uniqa Asigurari pentru neplata reparatiilor in termenul legal, informeaza o asociatie de profil.
“Desi am incercat gasirea unor solutii de rezolvare amiabila ale platilor acestor dosare de dauna cu Directorul de daune al societatii de asigurari intr-un termen rezonabil de timp, acesta a preferat sa ma asigure de grija pe care Uniqa Asigurari o are fata de asiguratii/pagubitii sai, fara insa, sa achite plata dosarelor de dauna”, afirma Cristian Muntean, directorul Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI).

Totodata, ASSAI a sesizat Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) cu privire la faptul ca Uniqa Asigurari nu si-a actualizat informatiile cu privire la reclamatii pe propriul website. 

Societatile sunt obligate sa afiseze informatiile despre plangerile primite in luna anterioara, in primele 5 zile ale lunii curente. In cazul Uniqa, ultimele informatii publicate sunt aferente lunii septembrie.

Asociatia atrage atentia ca prin aceasta omisiune, consumatorii sunt privati de o informatie importanta, tocmai in preajma campaniei de RCA din luna decembrie.

No comments:

Post a Comment