Wednesday, November 27, 2013

Discount la plata facturii UPC online cu card MasterCard sau Maestro

MasterCard si UPC Romania au incheiat un parteneriat prin care clientii UPC care detin un card MasterCard sau Maestro si isi achita online factura, beneficiaza de un discount de 5% la prima plata.
 
Noua optiune de plata este disponibila prin intermediul platformei online a UPC. Procesarea tranzactiilor online in conditii de siguranta este asigurata de PayU, lider local pe acest segment.
 
„Initiativa UPC vine intr-un moment foarte bine ales, evolutia platilor online pentru facturile de utilitati dovedind atractivitatea acestei metode de plata pentru clienti. Simplitatea si rapiditatea platilor sunt atribute apreciate de acestia, iar plata online le asigura pe deplin”, a spus Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.
In plus, prin inregistrarea in My UPC si activarea facturii electronice, clientii sunt inscrisi automat intr-o tombola ce se desfasoara pana pe 15 februarie 2014, unde pot castiga una dintre cele 5 tablete, un ultrabook, una dintre cele 5 console de jocuri sau abonamente gratuite de internet Fiber Power 200 Mbps.

No comments:

Post a Comment