Tuesday, July 2, 2013

Groupama pariaza pe 100 lei ca achita daune de 2.000 lei in 3 zile

Groupama ofera un card cadou de 100 de lei clientilor cu asigurare de locuinta, in cazul in care angajamentul de plata a despagubirii de maxim 2.000 lei in 72 de ore nu poate fi respectat.
Cardul poate fi utilizat la orice cumparaturi si face parte din sistemul de garantare a angajamentelor asociate serviciilor oferite clientilor care detin o Asigurare de Locuinta cu Extra Acoperiri. 

Totodata, compania a introdus autoconstatarea, o procedura simplificata de constatare a pagubelor din locuinta. Ea poate fi facuta direct de catre proprietari sau chiriasi, cu un apel telefonic la call-centerul societatii, cateva fotografii si documentele necesare trimise prin e-mail.
Daca, valoarea daunei se incadreaza in limita maxima de 2.000 de lei, iar clientul este de acord cu despagubirea, in maximum 72 de ore de la acordul sau, acesta va primi banii.

In plus, in cazul in care avariile din locuinta au caracter de urgenta, iar acestea nu permit folosirea in conditii de siguranta a locuintei, Groupama trimite in maximum 4 ore un specialist care sa le remedieze. 

No comments:

Post a Comment