Wednesday, June 12, 2013

Eximbank isi extinde reteaua teritoriala in Muntenia

Eximbank a inaugurat 2 noi agentii in Ploiesti si Pitesti, care vor oferi servicii financiare pentru companiile din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Valcea.

Deschiderea unitatilor a fost motivata de faptul ca aceste zone cunosc o dezvoltare buna a activitatii economice, in domenii diverse.”Pe de o parte avem Argesul, care ocupa locul sase la nivel national din punctul de vedere al fortei economice, iar pe de alta parte, Prahova are prin traditie o vocatie economica industriala”, a precizat presedintele EximBank, Traian Halalai.
Noile unitati vor functiona pe modelul agentiilor cu numar mic de angajati (maxim 3), care sa practice metode de vanzare directa la sediul companiilor. “Tintim intreaga comunitate de afaceri locala si de aceea ne vom adresa oricarui tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare”, afirma Halalai.

El a spus ca Eximbank va continua procesul de eficientizare al retelei teritoriale si va mai deschide in perioada urmatoare, inca 2 agentii. In prezent, banca detine 13 unitati, prin care ofera servicii de finantare, garantare si asigurare. 

No comments:

Post a Comment