Wednesday, June 12, 2013

A inceput distribuirea tichetelor Rabla 2013

Autoritatea Fondului de Mediu (AFM) a publicat lista de colectori autorizati, unde persoanele fizice isi pot casa masinile uzate pentru a intra in posesia tichetelor Rabla.

Valoarea tichetului este de 6.500 lei si poate fi utilizat pentru achizitia unui autoturism nou, de la un dealer auto sau producator, inscris in program.

In prima etapa, vor fi distribuite maxim 25% din numarul total de tichete. Acestea sunt repartizate pe judete, in functie de ponderea masinilor mai vechi de 10 ani in totalul parcului auto judetean.
In acest sens, AFM a publicat o lista cu numarul de tichete pe judete si cu numarul de tichete alocate pe fiecare punct colector.

In cazul in care colectorul epuizeaza stocul de tichete depus initial, el trebuie sa depuna o cerere de suplimentare la AFM. Distribuirea tichetelor sa va face din stocul disponibil la nivel national, pana la epuizarea acestora. 

Totodata, AFM a anuntat inceperea sesiunii de depunere si validare a dosarelor pentru persoanele juridice, inclusiv institutiile publice. Termenul limita este 31 august 2013. 

No comments:

Post a Comment