Thursday, May 30, 2013

Atentie: Tichetele Rabla 2013 nu au fost inca distribuite

Administratia Fondului de Mediu a transmis o atentionare pentru cei interesati de programul Rabla 2013: tichetele nu au fost inca distribuite dar programul va demara in scurt timp. 

Chiar daca nu a fost avansata o data clara, reprezentantii AFM au precizat ca vor urgenta procedurile astfel incat in cel mai scurt timp posibil programul sa fie functional. 

Pana acum a fost incheiata prima etapa, de depunere a ofertelor din partea colectorilor si dealerilor autorizati. Dupa validarea ofertelor, numele colectorilor si dealerilor va fi publicat pe site-ul AFM si vor fi repartizate tichetele valorice. 
Repartizarea tichetelor nu va fi egala in fiecare judet ci se va realiza in functie de numarul masinilor mai vechid e 10 ani din parcurile auto, conform statisticilor locale. 

Dupa finalizarea acestor proceduri prmergatoare persoanele fizice, companiile si administratiile publice se pot inscrie in program. 

In 2013 pentru casarea unei masini mai vechi de 10 ani se va oferi un tichet valoric de 6.500 lei, transmisibil. La cumpararea unui autoturism nou va putea fi utilizat un singur tichet pentru reducere. 
Tichetele aferente programului Rabla 2012 nu mai pot fi utilizate in acest an. 

No comments:

Post a Comment