Monday, November 25, 2019

Conso te ajuta sa obtii finantari auto prin OTP Leasing

Conso a extins sectiunea de Leasing auto, prin adaugarea unui nou partener, OTP Leasing. Compania ofera finantari in leasing auto pentru persoane juridice, clientii putand solicita finantare direct de pe Conso.

OTP Leasing pune la dispozitia persoanelor jurifice, incliusiv PFA, finantari in leasing pentru autoturisme, autovehicule comerciale usoare si grele. Pot fi cumparate in leasing atat autovehicule noi, cat si second hand.

Finantarile se acorda in euro, pentru sume incepand de la 5.000 euro, avansul minim fiind cuprins intre 5% si 50%. Perioada de rambursare poate ajunge pana la 7 ani. 

Clientii pot opta pentru o valoare reziduala cuprinsa intre 1% si 20%. Informatii despre modul in care sunt derulate aceste contracte sunt disponibile in Ghidul de leasing financiar.

Rata dobanzii este variabila, nivelul curent fiind de 4%. Suplimentar, clientii au de achitat o serie de comisioane: un comision de logistica de 200 euro (platit o singura data la acordare), un comision de management de 2,5% (platit o data cu avansul, din pretul de achizitie) si un comision lunar de administrare de 0,05% la sold.

Costurile complete pot fi gasite in sectiunea de Leasing auto, impreuna cu estimari privind rata lunara si suma totala de rambursat.

Cum pot obtine finantare?

Companiile care au nevoie de finantare auto pot solicita o oferta direct pe Conso, completand un formular

Ulterior, clientii vor fi contactati telefonic de catre compania de leasing pentru a obtine instant detalii despre finantarea pe care o pot obtine.

Prin comparatia rapida a ofertelor si transmiterea de aplicatii online, Conso ajuta companiile sa economiseasca timp si bani!

No comments:

Post a Comment