Saturday, January 16, 2016

Brokerul de Asigurare al Postei vinde RCA online

Posta Romana Broker de Asigurare a intrat pe piata asigurarilor online la inceputul acestui an. Potrivit unui comunicat al companiei, platforma de vanzare online este complet operativa, s-a incheiat deja prima polita, iar clientii au la dispozitie un calculator care sa ii ajute sa aleaga polita potrivita. 
"Cei care vor sa incheie rapid o polita RCA o pot face chiar de pe prima pagina a www.postasig.ro, unde au la dispozitie un calculator care sa-i ajute in alegerea asigurarii potrivite pentru nevoile lor”, a declarat directorul general al brokerului, 
Viorel Motoroiu.

Potrivit directorului general al Postei Romane, Alexandru Petrescu, facilitatea pusa la dispozitie prin brokerul de asigurari se aliniaza strategiei operatorului national de servicii postale de a intra cat mai rapid si la costuri cat mai reduse pe piata tranzactiilor online.

Posta Romana Broker de Asigurare este controlata integral de Posta Romana si intermediaza asigurari generale, de la RCA la polite de sanatate. In acest moment, societatea ofera servicii de asigurare prin intermediul unor birouri dedicate in 220 de oficii postale din toata tara, dar si in oficii partajate, la ghiseu.

No comments:

Post a Comment