Tuesday, December 22, 2015

25.000 de clienti BCR au accesat programul Scade Rata

Banca Comerciala Romana continua programul Scade Rata. In trei luni de la lansare, 25.000 de clienti cu credite ipotecare sau de consum cu ipoteca, in euro, au acceptat oferta bancii. Potrivit unui comunicat de presa, clientii care au acceptat oferta BCR si-au redus valoarea ratei lunare cu 25%, in medie.

Potrivit unui comunicat al bancii, cea mai mare reducere a unei rate lunare a fost de 1.100 de euro. Suma medie economisita de clientii care au accesat Scade Rata este de 12.500 de euro, pe perioada de creditare ramasa, iar valoarea medie a unui credit la nivel national este de 26.500 de euro.

Oferta, lansata la inceputul lunii septembrie, presupunea conditii noi de creditare pentru cei vizati, cu o dobanda fixa pe 5 ani de 4,95%/an pentru clientii de credite ipotecare, in euro, si de 5,95% pe an pentru cei cu credite de nevoi personale cu ipoteca. Dupa aceasta perioada, dobanda va fi calculata la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni plus 3%, respectiv plus 4% pentru clientii cu credite cu garantie imobiliara.

Ulterior, BCR a completat oferta cu dobanda fixa pe 10 ani, de 5,45% pe an pentru credite ipotecare, si de 6,45% pe an pentru crediteled e consum cu ipoteca. Dupa expirarea perioadei de dobanda fixa, aceasta urmeaza sa fluctueze dupa aceeasi formula. 

Vizati de oferta BCR eu fost cei 50.000 de clienti cu credite ipotecare sau de consum cu ipoteca in euro.

No comments:

Post a Comment