Thursday, September 24, 2015

Contul bancar se poate deschide si virtual

De cele mai multe ori interactiunea cu banca, fie si pentru banala deschidere a unui cont presupune nenumarate formulare de completat, copie dupa actul de identitate si alte formalitati. In plus, clientul trebuie, obligatoriu, sa se deplaseze la banca. 

Insa, si in Romania bancile incep sa ofere tot mai mult clientilor posibilitatea interactiunii de la distanta, chiar de la inceputul relatiei. Banca Comerciala Feroviara a lansat, recent, platforma dedicata deschiderilor de cont online, facand, astfel, un nou pas in directia digitalizarii serviciilor bancare, se arata intr-un comunicat al bancii.

Pachetul Prims Online va cuprinde un cont curent in lei, un card de debit tot in lei si acces la serviciile de internet banking si mobile banking pentru persoane fizice. Acesta va putea fi accesat direct si gratuit de pe site-ul bancii. 

Solicitarile de deschidere de cont vor fi verificate de catre personalul bancii, iar contul va deveni activ numai dupa ce clientul va realiza un transfer bancar de minim un leu dintr-un cont deschis pe numele sau la o alta banca de pe teritoriul Romaniei, se precizeaza in comunicat. 
 
Pentru contul online nu se aplica tarife suplimentare fata de un cont obisnuit.

No comments:

Post a Comment