Friday, May 15, 2015

Raiffeisen Bank incurajeaza economisirea pe termen lung

Clientii Raiffeisen Bank cu depozite pe 18, 24 sau 36 de luni nu vor mai pierde integral dobanda daca isi retrag economiile inainte de scadenta. Acestia vor primi dobanda valabila pentru scadenta imediat anterioara. 

Oferta este valabila doar pentru depozitele mentinute cel putin un an, reise dintr-un comunicat al bancii. 
Astfel, pentru un depozit pe trei ani lichidat intre 12 si 24 de luni de la constituire, clientul primeste dobanda aferenta primului an, iar daca lichidarea are loc dup? 24 de luni, dobanda bonificata este cea pe primii doi ani.

„Un client care pana acum obisnuia sa economiseasca la termen de 12 luni, acum are posibilitatea sa aleaga termene mai lungi fara teama ca va pierde integral dobanda acumulata in cazul in care va avea nevoie sa lichideze anticipat depozitul”, a declarat Catalin Munteanu, director executiv aria clienti persoane fizice in cadrul bancii.

Raiffeisen a scos la inceputul acestui an din oferta depozitele cu scadenta la o luna si incearca sa convinga clientii sa economiseasca pe termene mai lungi. Banca plateste dobanzi sub 2% la depozitele pe 18 sau 24 de luni, în timp ce la depozitele pe trei ani dobanda este de 2,1% pe an pentru sume mici si 2,3% pe an pentru sume de peste 55.000 de lei.

No comments:

Post a Comment