Monday, April 27, 2015

BVB lanseaza tranzactiile pe internet

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) lanseaza, pe 30 aprilie 2015, versiunea web a propriei platforme de tranzactionare Arena-XT. Astfel, investitorii vor avea acces, prin intermediul unui computer, la date si tranzactii in timp real, sustine institutia prin intermediul unui comunicat de presa. 

”Platforma web de tranzactionare Arena-XT este versiunea cea mai usor de utilizat si flexibila a platformei existente de tranzactionare Arena-XT Trading pentru desktop-uri. Arena-XT Web va fi disponibila pentru brokeri si clientii acestora, si fara eforturi de integrare pentru firmele de brokeraj care deja utilizeaza arhitectura Arena-XT Trading”, se precizeaza in comunicatul Bursei. 

Investitorii care vor utiliza Arena-XT Web vor avea acces la date de piata in timp real (adancimea pietei, indici, precum si ticker-e), administrarea ordinelor (propriile ordine pot fi modificate direct din sectiunea de adancime a pietei), diverse rapoarte (tranzactii, portofoliu, dar si activitate), grafice web.

Sistemul va fi accesat prin internet, cu ajutorul unui computer echipat cu un browser modern si orice sistem de operare, iar clientul se conecteaza la sistemul Arena-XT al intermediarului pe baza datelor de acces furnizate de broker. 

In plus, aplicatia are propriul tutorial despre cum pot fi utilizate functiile platformei.

De asemenea, clientul va avea posibilitatea sa urmareasca toate instructiunile executate pe contul sau, prin rapoarte detaliate de ordine, tranzactii si operatiuni de management la nivelul contului sau.

No comments:

Post a Comment