Thursday, July 17, 2014

BCR elimina comisionul de administrare cont aferent unor depozite

BCR a eliminat comisionul de cont curent aferent produselor de econonomisire, atata vreme cat acesta este utilizat exclusiv in legatura cu functionarea acest produse. Pe de alta parte, din 15 septembrie, disponibilitatile aflate in contul curent nu vor mai primi nicio dobanda.

Daca insa contului ii sunt atasate ale produse si servicii precum card de debit, internet si mobile banking, tranzactii mobile, alerte SMS, comisionul de administrare va fi cel standard aferent tipului de cont curent de care clientul are nevoie. 

De asemenea, clientii vor plati preturi redus cu valori cuprinse intre 15 – 100 euro pentru platile in valuta efectuate in cadrul grupului Erste. Platile in valuta ordonate pana in ora 15.00 prin orice canal, se realizeaza in aceeasi zi.

Incepand cu 15 septembrie, si comisionul pentru procesarea platilor de popriri efectuate la solicitarea autoritatilor va fi ajustat la 10 Lei pentru plati de pana la 100 lei inclusiv, respectiv 30 lei pentru plati de peste acest prag.

In ceea ce priveste disponibilitatile la vedere din contul curent, banca nu va mai plati nicio dobanda, indiferent de valuta contului. In prezent aceasta este de 0,01%.

No comments:

Post a Comment